PEUGEOT ZAUVIJEK – akcija za članove kluba

0
1

Peugeot je pokrenuo prodajnu akciju u sklopu programa vjernosti namijenjenu članovim kluba vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK koja traje od 5. veljače 2018. do 30. ožujka 2018. godine. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30 % na amortizere i dijelove ovjesa.

Naime, sve fizičke osobe pri kupnji novih osobnih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. Uz izvrsne uvjete koje imaju članovi kluba vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, članovima kluba odobrava se poseban popust od 30% na prednje i stražnje amortizere te kugle, spone i ovjesna ramena.

Peugeot preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili više od 80.000 km redovitu kontrolu stanja amortizera i dijelova ovjesa. Ukoliko osjetite vibracije na volanu ili vozilo zanosi u zavojima te čujete tupe udarce prilikom prelaska preko ležećih policajaca vrijeme je za kontrolu amortizera.

Peugeot u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta proizvoda, amortizere i dijelove ovjesa prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i amortizere i dijelove ovjesa Eurorepar, koji su namijenjeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni.