Blacklisted Track Day & Style održava se ovu subotu u Novom Marofu

0
130

Ovim putem pozivamo Vas dana 12. listopada 2019. godine da prisustvujete događaju No.6 TrackDay&Style Novi Marof na karting stazi Rauš u Novom Marofu s početkom od 8:00 sati do 20:00 sati.

Riječ je o događaju ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.

Autoklub Blacklisted dosad je organizirao pet Track day događaja od osnutka 2018. godine, četiri na karting stazi Rauš u Novom Marofu i jedan na karting stazi Blažon u Belici. Prosječni broj vozača na Karting stazi Rauš je 80, a posjećenost je bila na zadovoljavajućoj razini gdje se tijekom čitavog dana bilježi preko 1500 posjetitelja. Ove godine očekujemo još više posjetitelja s obzirom na konstantni porast broja prijava vozača, ali i organiziranja Style Eventa koji će se odvijati kraj staze. Događaj će popratiti poznati hrvatski mediji.

Budući da je Autoklub BLACKLISTED neprofitna organizacija sva sredstva financiranja dobivaju se isključivo putem sponzorstva i donacija.

Sve ostale informacije i način prijave sudjelovanja možete pronaći na našoj facebook i web stranici:

https://www.facebook.com/BLACKLISTEDInc/