Dacia Duster Extreme: luksuzna inačica ekskluzivnog dizajna

0
364
- Advertisement -

Dacia kreće u novu godinu sa stilom: na krilima posebnog izdanja Dustera Extreme. Baš kao inačica Prestige po čijem je uzoru nastao, Duster Extreme može se pohvaliti ekskluzivnim dizajnom i bogatom opremom.

Vanjski dizajn protkan je narančastim umetcima na prednjoj maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijski naplatci.

- Advertisement -

Narančasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sjedala od tkanine dodatno su naglašene narančastim šavovima, dok su zračni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narančastim umetcima.

Duster Extreme uključuje sve serijske značajke inačice Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijski sustav Media Nav Evolution s 8-inčnim dodirnim zaslonom, povišenu središnju konzolu s dvama dodatnim USB priključcima za putnike na stražnjoj klupi), ali i više od toga: posebno izdanje dostupno je s karticom za otključavanje vozila bez ključa i sustavom kamera za prikaz iz više kutova.

DUSTER EXTREME EKSKLUZIVNO JE I POSEBNO IZDANJE, DOSTUPNO PO DACIA CIJENAMA

Cijena posebnog izdanja Dustera Extreme, opremljenog dvogorivnim motorom na benzin i plin ECO-G 100, a počinje od 136.900 kn.

Kupci u Hrvatskoj mogu ga naručiti od siječnja 2022.

- Advertisement -