Dacia Jogger: obiteljski terenac

0
1478
- Advertisement -

Novim i povoljnim obiteljskim modelom u izvedbama s 5 ili 7 sjedala, Dacia spremno juriša na C-segment. Dacia Jogger četvrti je stup proizvodne strategije marke. Nakon predstavljanja posve električnog malog gradskog automobila Spring, kompakta Sandero i SUV-a Duster, Dacia je odlučila osvježiti svoj obiteljski model i opremiti ga sa sedam sjedala. Predstavljanje Dacije Jogger dio je strategije obnove ponude marke, a do 2025. godine trebala bi biti predstavljena još dva modela.

Ovaj svestrani obiteljski automobil ispunjava sve kriterije budući da spaja duljinu karavana, prostranost monovolumena i izgled SUV-a. Zapravo, on je klasa za sebe. Jogger, kao punokrvni član obitelji Dacia, nudi najbolji omjer cijene, prostranosti i svestranosti.

- Advertisement -

S imenom koje asocira na sport, prirodu i pozitivnu energiju, Dacia Jogger nastavlja pronositi novi identitet marke. Kratko, Jogger i međunarodno, to ime simbolizira njegovu izdržljivost i svestranost uporabe. Dacia Jogger savršen je životni suputnik za obitelji koje vole izlete u divljinu.

Model će isprva biti dostupan s dvjema opcijama motora: posve novim benzinskim motorom TCe 110 i benzinsko-plinskim motorom TCe 100 ECO-G. Dacia je jedini proizvođač koji sve svoje modele nudi s benzinskim i dvogorivnim motorom ECO-G, a 2023. ponudu će proširiti i hibridnom tehnologijom. Dacia Jogger bit će najpristupačniji hibridni model sa sedam sjedala na tržištu!

Narudžbe se primaju od studenog 2021. u 30 zemalja (prvenstveno u Europi, ali i u Turskoj, Izraelu i naknadno u Maroku). Dacia Jogger stiže u prodaju u svim državama u veljači 2022.

- Advertisement -