Još privlačnija električna mobilnost marke Citroën

0
82
- Advertisement -

Citroën je marka koja se temelji na preko 100 godina inovacija i odvažnosti, a s novim 100 % ëlektričnim ë-C4, C5 Aircross Plug-In Hybrid, ë-SpaceTourer Business i ë-Jumpy Furgon spaja digitalnu tehnologiju s urbanom mobilnošću za još više slobode i spokoja u vožnji.

Kupci tijekom programa sufinanciranja električnih vozila imaju priliku iskoristiti energetsku tranziciju i poticaje za kupnju Citroën vozila te ući u sigurniju i uzbudljivu viziju naše budućnosti.

- Advertisement -

SUV Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid dostupan je uz uštedu do 60.000 kn, besplatnu registraciju i 5 godina jamstva! On nudi sve prednosti svakodnevne električne vožnje, a termički motor osigurava mu prilagodljivost i domet potreban za duga putovanja.

Novi Citroën ë-C4, 100% ëlektrični, dostupan je s cijenom od 189.900 kn. Bogato opremljen, u posebnoj ponudi dostupan je uz besplatnu registraciju te 5 godina jamstva i servisiranja. Svaki kupac tijekom lipnja na poklon dobiva kućni punjač. On spaja eleganciju i dinamičnost kompaktne limuzine sa snagom i karakterom SUV-a.

Novi Citroën ë-Jumpy Furgon, idealan električni partner za profesionalne korisnike, dostupan je s cijenom već od 123.480 kn i besplatnom registracijom.

Citroën je od lipnja lansirao na hrvatsko tržište ë-SpaceTourer Business, kompaktan kombi za još intenzivniji život koji naglašava kvalitete modela SpaceTourer. Dostupan je na duljinama M i XL, s dvije pogonske baterije (litij-ionska / 50 kWh i litij-ionska / 75 kWh). S električnim motorom snage 100 kW/136 KS ima domet u kombiniranim uvjetima vožnje od 230 do 330 km.

- Advertisement -