Novi MINI sklopivi bicikl

0
1

Nova verzija MINI sklopivog bicikla (Folding Bike) koju je marka predstavila u vrijeme početka nove sezone je pravo sveobuhvatno prijevozno sredstvo, svakako će privući ljubitelje dizajna i MINI entuzijaste.

Sklopivi dvokotač može se s lakoćom i brzo spremiti u bilo koji automobilski prtljažnik i pruža fleksibilan, udoban i suvremen način kretanja. Bilo da je to kratka vožnja kroz grad ili izlet na selo, zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

Podstavljeno kožno sjedalo, osam stupnjeva prijenosa i kotači od 20 inča čine ovaj bicikl udobnim za vožnju, a on opet teži manje od jedanaest kilograma. Lanac premazan sredstvom Teflon® štiti od hrđe i tvrdokorne prljavštine, pa je spreman za djelovanje u svakim vremenskim prilikama ili neprilikama.

Na prednjoj i stražnjoj strani nalaze se i blatobrani za dodatnu zaštitu od prljavštine i prskanja vode u mokrim i blatnim uvjetima.

MINI sklopivi bicikl je dostupan na www.shop.mini.com i kod odabranih MINI zastupnika. Cijena je 650,00 eura (RRP) i dolazi potpuno sastavljen i spreman za vožnju. Određeni dodaci, kao što je MINI svjetlo za bicikl (Bike Light), također se mogu naći online i kod odabranih MINI zastupnika.