Renault Morphoz osvaja nagradu Creativ’award

0
132
- Advertisement -

Renault Morphoz futurističko je vozilo koje predstavlja Renaultovu viziju osobne i zajedničke električne mobilnosti do 2025. godine. Koristi prednosti modularne električne platforme Alijanse CMF-EV kako bi ponudio nekoliko konfiguracija snage, kapaciteta i dosega, kao i prostraniju kabinu i veći obujam prtljažnog prostora.

Pobjednika bira žiri stručnjaka i entuzijasta iz područja automobilskog sporta, arhitekture, mode, dizajna, kulture i medija. Nagrade Grand Prix Međunarodnog automobilskog festivala dodjeljuju se najljepšim automobilskim i umjetničkim projektima protekle godine.
Za ovu 36. svečanost, zbog iznimne situacije povezane s globalnom pandemijom, Međunarodni automobilski festival prilagodio je svoj format. Izložba Concept Cars & Design Automobile održavala se online od 27. siječnja do 7. veljače, s posve novim načinom prezentacije konceptnih automobila, superautomobila i iznimnih vozila….

- Advertisement -

Renault Morphoz dobio je nagradu Creativ’Experience koja se dodjeljuje najinovativnijem konceptu. Laurensu van den Ackeru, direktoru dizajna Renault Grupe, trofej će biti uručen na večeri dodjele Grand Prix nagrada u srijedu 29. rujna. Renault je ponosan što je nagrađen za svoju kreativnost i posvećuje ovu nagradu članovima timova koji su radili na ovom ambicioznom projektu koji ilustrira neka od razmišljanja o budućnosti automobila.

- Advertisement -