Servis i prodaja Radić spreman za elektrifikaciju marke Citroën

0
95

Ovlašteni distributer marke Citroën, SERVIS I PRODAJA RADIĆ, na adresi Osječka 239 u Slavonskom Brodu svečano je otvorio je svoja vrata poslovnim partnerima, kupcima i cijenjenim uzvanicima te istaknuo tri razloga za slavlje:

1. Prvi je distributer marke Citroën u Hrvatskoj koji je osposobljen za prodaju i servisiranje vozila niske emisije štetnih plinova. Ovlašteni je distributer koji ima 4 punionice: 1 u salonu u prostoru za isporuku novih vozila, 1 u servisu i 2 izvan salona za stranke. Naime, Citroën je ovog proljeća lansirao Novi SUV Citroën C5 Aircross, najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu. Upravo ova perjanica marke bit će prvo vozilo Citroëna koje će imati izvedbu Plug-In Hybrid (PHEV) u prvom polugodištu 2020. Ovlašteni distributer SERVIS I PRODAJA RADIĆ tako će spremno dočekati početak elektrifikacije game Citroën.

2. SERVIS I PRODAJA RADIĆ prvi je u Hrvatskoj preuredio svoj salon u skladu s novim vizualnim identitom marke Citroën. Prodajni salon, kutak za stranke, kutak za djecu, prijam u servisu u novom ruhu dočekat će buduće i sadašnje stranke te kupce.

3. SiP Radić je predstavio laka gospodarska vozila marke Citroën koja u svojoj bogatoj ponudi ima Citroën C3 Entreprise, Berlingo furgon u dvije dužine (M i XL), Jumpy furgon u 3 dužine (XS, M, XL) te Jumper u brojnim izvedbama (furgoni, sandučari…). Novost u ponudi je Berlingo Business XL (putnička inačica u N1 izvedbi). Sva gospodarska vozila Citroën nude najbolji omjer cijene i kvalitete te TCO među najboljima u segmentu. Laka gospodarska vozila često prate i atraktivne ponude za kupce. Tako do kraja godine, svi kupci dobivaju set zimskih guma, produženo jamstvo i posebne uvjete financiranja.

SERVIS I PRODAJA RADIĆ djeluje na toj lokaciji od 2011. godine. Centar se prostire na ukupnoj površini od 3.000 četvornih metara dok je sam objekt veličine 1.500 m2 u sklopu kojeg se nalaze salon osobnih i lakih gospodarskih vozila, prodavaonica rezervnih dijelova i dodatne opreme, servis, limarija, lakirnica, vučna služba i autopraonica. SERVIS I PRODAJA RADIĆ zapošljava 12 radnika.