Trojica vozača zbog prekršaja u prometu na sudu kažnjeni s više od 48.000 kuna

0
156
- Advertisement -

Jednom presuđena i uvjetna zatvorska kazna u trajanju od 60 danaJednom presuđena i uvjetna zatvorska kazna u trajanju od 60 dana…

U utorak, 5. listopada oko 15 sati, 41-godišnjak je pod zabranom i prije stjecanja prava upravljao osobnim automobilom kolnikom Ulice Marina Tartaglie u smjeru sjevera. Prilikom zaustavljanja 41-godišnjak je s ciljem dovođenja policijskog službenika u zabludu, prešao na stražnje sjedište vozila dok je suvozač sjeo za upravljač. Po utvrđivanju stvarnog vozača isti je odbio ponuđeni alkotest nakon čega je uhićen a potom prepraćen na nadležni sud gdje je kažnjen zatvorskom kaznom od 60 dana s rokom kušnje od jedne godine te novčanom kaznom u iznosu od 300 kuna.

- Advertisement -

Istog dana oko 17 sati, 25-godišnjak je prije stjecanja prava upravljao neregistriranim mopedom marke Gillera Ulicom Antuna Šoljana, kojom prilikom je po policijskim službenicima zaustavljen, a potom uhićen i prepraćen na nadležni sud gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu 18.000 kuna.

Samo četiri sata kasnije 27-godišnjak je upravljao pod zabranom i prije stjecanja prava teretnim automobilom Ulicom Marina Targelija u smjeru sjevera. Po utvrđenim prekršajima, vozač je uhićen te prepraćen na sud gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 30.000 kuna.

Izvor: Zagrebačka policija

- Advertisement -