Igor Stefanovski vraća se utrkama TRC Italija

0
113

Poznati makedonski vozač, a prošle godine veliki protagonist u posljednjoj utrci u Monzi, vraća se utrkama u TCR talijanskom prvenstvu za volanom Cupre SEQ.

Na svojoj prvoj utrci, prošle godine u Monzi je bio poprilično iznenadio sve natjecatelje lakoćom dominiranja tijekom slobodnih treninga te osvajanjem pole-pozicije.

Sada je došlo vrijeme da se Igoru Stefanovski vrati u TCR Italija u Misanu a sa Cuprom u sekvencijalnoj verziji.

Kako nam je rekao trkači inžinjer Miroslav Rastović, automobil sa kojim će se natjecati u TRC Italija je Seat Cupra sa sekvencijalnim mjenjačem a može se proširiti i na drugi automobil, Hyundai i30 N, koji već odavno zauzima garažu Stefanovski Racing Team-a i sa koji je tim sudjelovao na mnogim natjacanjima prošlih godina.

Podsjetimo se ponovni povratak na stazu slijedio je nakon natjecanja prošle sezone posebno u seriji TCR Europe.A Stefanovski je bio i veliki protagonist u duelima na dvije utrke u Monzi 2018. A koje je završio na odličnom sedmom i desetom mjestu.

Prvi slobodni treninzi su u Misanu u petak u 09.00 i 13.30, dok je subota vrijeme službenog treninga u 09.35 i utrke 1 u 15.50. U nedjelju u 10,50 je start utrke 2. Koja je 25-minutna utrka + 1 krug a biti će uživo na TV-u AutoMotoTV i live streaming na web stranici acisport.it/TCRItaly i na Facebook stranici @TCRItaly.

TCR ITALIJA POREDAK:
1) Tavano Salvatore (Cupra SEQ TCR Sc. Of Girasole, Cupra Racing), 30;
2) Enrico Bettera (Audi RS3 LMS SEQ TCR Natjecanja Pit Lanea), 22;
3) Guidetti Jacopo (Audi RS3 LMS SEQ TCR BF Motorsport), 21;
4) Gavrilov Klim (Audi RS3 LMS SEQ TCR LTA Rally), 20;
5) Pellegrini Marco (Hyundai i30 N TCR), 14;
6) Greco Matteo (Cupra SEQ TCR Sc. Of Girasole, Cupra Racing), 12;
7) Bergonzini Matteo (Cupra DSG TCR-DSG BF Motorsport), 11;
8) Nardilli Davide (Honda Civic FK2 TCR MM Motorsport), 9; 9) Argenti Andrea (Racing Astra TCR Južna Italija Racing Team), 8;
10) Wimmer Felix (Cupra SEQ TCR Wimmer Motorsport), 7; 11) Benninger Gunter (Cupra DSG TCR-DSG Wimmer Werk Motorsport), 4;
12) Voithofer Christian (Kupra DSG TCR-DSG Wimmer Werk Motorsport), 2

KALENDAR NATJECANJA:
7. travnja Monza
19. svibnja Misano
23. lipnja, Imola
21. srpnja Mugello
1. rujna Imola
15. rujna Vallelunga
20. listopada Monza