Ekskluzivno: Oktanski spektakl zapalio Zagreb

0
554
- Advertisement -

Članovi elitnog Supercar Owner Circle kluba pokazali su najekskluzivnije automobile na svijetu, a nakon Zagreba putuju u Opatiju i Mali Lošinj.

Tisuće automobilskih fanova okupilo se danas ispred hotela Esplanada i HNK u Zagrebu. Entuzijasti su stigli iz svih dijelova Hrvatske, a pojedini su odlučili potegnuti i iz inozemstva kako bi uživali u pogledu na najbrže, najskuplje, najrijeđe i najelitnije automobile na svijetu.

- Advertisement -

U odnosu na ergelu koju posjeduju članovi Supercar Owner Circle kluba manifestacije poput Gumballa 3000 djeluju kao parada za sirotinju. Broj članova je limitiran na 150, a sve vezano za njihovo funkcioniranje obavijeno je velom tajnosti. Oni ne vrište s naslovnica zbog svojih izjava ili vladanja, već samo zbog limenih ljubimaca koje posjeduju.

Svaki član Supercar Owner Circle kluba u prosjeku posjeduje 60 automobila, a vrijednost svakog primjerka u pravilu je veća od milijun eura. Stoga ne čudi da su danas viđeni pojedini modeli McLarena, Bugattija, Paganija, Lamborghinija, Ferrarija i ostalih koji su proizvedeni u svega nekoliko primjeraka. Dakle, radi se o unikatnoj kremi svega najboljeg što je automobilska industrija svijetu ponudila u posljednjih 20-ak godina. Nadrealan osjećaj za koji se jedino možemo nadati da će se ponoviti i da će nas ekipa Supercar Owner Circle kluba ponovo posjetiti.

Fotografije: Leon Gazdek

- Advertisement -