Harley-Davidson Street Rod 2017

0
8

Novi motor High Output Revolution X daje više vršne snage i zakretnog momenta s povećanim rasponom broja okretaja. Nova geometrija okvira te prednji i stražnji kotači od 17″ omogućuju dobru i brzu reakciju na upravljaču. Uz USD vilice od 43 mm dolaze stražnji amortizeri s vanjskim spremnikom. Dvostruki prednji diskovi od 300 mm i ABS kočnice kao standardna oprema.

Novi izgled sjedala dizajniran je da vozača čvrsto drži na mjestu, a visina sjedala povećana je na 765 mm kako bi se poboljšao pogled vozača unaprijed. Ravan upravljač u drag-stilu stvara agresivan položaj za vožnju; novi retrovizori na kraju volana mogu se montirati iznad ili ispod držača, a njihov dizajn čija prijava patenta je u tijeku omogućuje im da se preklope unatrag, a da ne smetaju rukama vozača.

Street Rod ima ekskluzivne prednje i stražnje aluminijske kotače Open Spoke Black Cast od 17″ i nove radijalne gume Michelin Scorcher 21, prednja veličine 120/70 R17V i stražnja veličine 160/60 R17V. Dvostruka kočiona kliješta s dva klipa i prednje disk kočnice od 300 mm zajedno s ABS-om daju kontrolirano zaustavljanje, a uz standardnu opremu dolazi i Harley-Davidsonov Smart Security System.

Street Rod se nudi u tri različite boje: Vivid Black, Charcoal Denim i Olive Gold. Model će biti dostupan u Harley–Davidson® predstavništvima u Zagrebu i Splitu krajem travnja 2017.

Cijena će biti 75.000 kn za osnovni crni model, te ostale boje 77.000 kn.