Honda Civic Type R u potjeri za nekoliko Porschea

0
188

 

Da je nova Honda Civic Type R najsposobniji i najbrži automobil s prednjim pogonom na svijetu dobro je poznato ve? svima. Japanci su se zadnjom iteracijom top gun izvedbe popularnog hatchbacka uspjeli u velikom stilu vratiti na stare staze slave.

Naime, uvo?enjem 2-litrenog turbobenzinskog 4-cilindraša s deklariranih 310 KS Honda Civic Type R svakako je automobil vrijedan svake pažnje. No, prvi testovi pokazali su kako snaga na kota?ima iznosi ?ak 301 KS, što bi u prijevodu zna?ilo da na radilici razvija oko 330 KS, što je osjetno snažnije od deklariranog.

Vrhunski ovjes i napredna aerodinamika stvorili su novog lidera Nürburgringa u kategoriji automobila s prednjim pogonom. Uz ubrzanje do stotke za 5,7 s i najve?u brzinu od 270 km/h nova Honda Civic Type R krug na stazi Nürburgring odvezla je za svega 7 minuta i 43,8 sekundi, što je rekordno vrijeme, ujedno i tri sekunde brže od onog koje je postavio Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

Koliko je Honda Civic Type R sposobna najbolje ilustrira podatak da je na legendarnoj stazi Nürburgring postavila bolje vrijeme od sportske kreme poput BMW-a M2, BMW-a M5, pa ?ak i Chevrolet Corvette Z06.

Koliko je brza najbolje ilustrira video upravo sa staze Nürburgring, koji prikazuje okršaj s Lotusom Exige S, Porscheom 911 GT3 i Porscheom 911 GT3 RS.

 

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com