Hrvatska premijera BMW-a serije 5 u Muzeju suvremene umjetnosti

0
8

Tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW vozila za RH, ekskluzivno je odabranim gostima, partnerima i novinarima predstavila sedmu generaciju nove “petice”. U prostoru MSU-a okupio se preko 600 ljubitelja BMW marke koji su s očekivali otkrivanje navažnijeg modela u 2017.
Prošle godine BMW je proslavio svoju 100. godišnjicu, te se pripremio za idućih 100 godina u kojima će, uz dosadašnje znanje i uspjeh, nastaviti donositi inovativne automobile i postavljati mjerilo u svakoj klasi automobila.

Uz prigodni program goste je kroz prezentaciju koja se održala u dvorani Gorgona vodila poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a uz brojne uzvanike i goste iz poslovnog svijeta goste je pozdravio i glumac Enis Bešlagić, i sam zaljubljenik u BMW vozila.
Otkrivanje i premijeru vozila prigodno je inovativnim plesnim točkama predstavila plesna grupa Atomic Dance Factory iz Zagreba.

Prodaji i promociji BMW serije 5 među sigurno će pomoći Scott Eastwood, glumac I model, sin poznatog oca, Clinta Eastwooda, koji je zaštitno lice globalne marketinške kampanje za novi BMW serije 5 pod nazivom „Poslovni sportaš“.
Od 11. veljače službeno je počela prodaja novog BMW-a serije 5. Za ulazni dizelski motor 520d cijena iznosi 432.558,13 kn (s uključenim PDV-om I posebnim porezom), dok za ulazni benzinski motor BMW 530i cijena iznosi 501.129.69 kn (s uključenim PDV-om I posebnim porezom).