Klub vjernosti CITROËN ZAUVIJEK nagrađuje članove

0
8

Citroën pokreće prodajnu akciju za članove programa vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koja traje od 5. veljače do 30. ožujka 2018. godine. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30 % na amortizere i dijelove ovjesa.

Za one koji nisu članovi kluba dovoljno se je učlaniti u ovlaštenom servisu te se popusti odmah mogu iskoristiti.
Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste članovima kluba omogućena je besplatana vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume , točenje krivog goriva ili kvara ključa, pozivom na jedinstveni broj *800.

Isto tako sve fizičke osobe pri kupnji novih osobnih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Marka CITROËN preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju amortizere. Amortizeri su bitan element sigurnosti jer ostvaruju stalan dodir kotača s cestom
CITROËN ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, amortizere i ovjese prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i amortizere i ovjese Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni.