Kupujete automobil ili želite nadograditi limenog ljubimca?

0
2344

Predstavit ćemo vam četiri proizvoda koja bi trebao imati svaki automobil kako bi ostao u dobroj kondiciji, ali i kako bi mu se povećala funkcionalnost.

U suradnji s našim partnerima nudimo vam kupnju kvalitetne dodatne opreme, koja je proizvedena točno po mjeri vašeg automobila. S kodom APRESS ostvarite 10% popusta na sve proizvode webshopa www.withcar.hr

GUMENI TEPISI izrađeni po mjeri
Kako bi se unutrašnjost automobila održali čistom, svakako je u njega poželjno staviti gumene tepihe. Naravno, pritom je ključno da izaberete gumene tepihe izrađene po mjeri vašeg vozila, jer su univerzalni znatno manje otporni na trošenje, a mogu biti i prilično opasni u situaciji kad tepih sklizne ispod papučica spojke, kočnice i gasa. Naš savjet je da se odlučite za gumene tepihe Gledring, jer nude dokazanu kvalitetu, savršeno pašu u vaš automobil, imaju integrirane sigurnosne čepove i jedini su gumeni tepisi na tržištu koji nude jednostavno održavanje. Važno je napomenuti kako su gumeni tepisi Gledring dobitnici Autobild nagrade za kvalitetu i dizajn.

https://www.withcar.hr/ponuda/avto-tepisi

 

GUMENA PODLOGA ZA PRTLJAŽNIK izrađena po mjeri
Zaštita prtljažnog prostora je obavezna. S kvalitetnom gumenom podlogom Gledring, koja je izrađena točno po mjeri vašeg automobila, zajamčena je potpuna zaštita prtljažnika pa će sve nečistoće ostati tamo gdje im je mjesto. Gumena podloga za prtljažnik izrađena je od protukliznog materijala pa se predmeti u prtljažniku neće klizati. Prednost gumene podloge Gledring je njegova multifunkcionalnost, jer se uz nju može kombinirati dodatna podloga Doggymat, koja štiti lak na odbojniku prilikom ulaska i izlaska vašeg psa u automobil.

https://www.withcar.hr/ponuda/gumene-kadice-gledring

POKRIVAČ ZA TUČU i ostale vremenske neprilike
Velik broj naših sugrađana, pogotovo u velikim stambenim blokovima, nemaju mogućnost parkiranja automobila u garaži. Tuča je iz godine u godinu sve češća, snažnija i sve manje predvidiva. Stoga je dobro pri ruci imati pokrivač za tuču koji nudi potpunu zaštitu automobila. Pokrivač Wagner EVOII je najbolji izbor, jer je najkvalitetniji pokrivač na tržištu, a nudi četiri važne funkcije.

https://www.withcar.hr/ponuda/cerada-protiv-tuce

SJENILA izrađena po mjeri
Želite funkcionalno zatamniti vozilo, bez problema s homologacijom? Sjenila izrađena po mjeri stakala vašeg automobila nude potpunu intimu i zaštitu od opasnih UV zraka. S ovim sjenilima možete zatamniti kompletan stražnji dio vozila, što će spriječiti veliko povećanje temperature u unutrašnjosti, tijekom sunčanih dana, pa će posljedično i klimatizacijski uređaj biti rasterećen. Ova sjenila posebno su primjerena starijim vozačima, ali i svim onima koji vole putovati s kućnim ljubimcima.

https://www.withcar.hr/ponuda/sjenila-za-auto