Loris Majcan pokorio najopasniju motociklističku utrku na svijetu

0
177

Poznati hrvatski motociklist, Loris Majcan, uspio je u debitantskom nastupu na najopasnijoj motociklističkoj utrci na svijetu završiti glavnu utrku.

Mnogi koji se prvi put pojave na slavnoj utrci Isle of Man TT uopće ne uspiju proći kvalifikacijske kriterije za nastup na glavnoj utrci, a Loris je unatoč brojnim tehničkim problemima s motociklom, uspješno završio kvalifikacije te potom na glavnoj utrci završio na 43. mjestu.

Kako prenosi index.hr, Loris je proteklih dana imao brojne probleme s motociklom Yamaha YZF-R6. Već na prvom treningu otkazale su mu električne instalacije, a potom je su uslijedili i problemi s motorom. Unatoč svemu tome Loris Majcen je uspio odraditi kvalifikacije bolje od ijednog debitanta u povijesti.

Utrka Isle of Man TT na glasu je kao najopasnija motociklistička utrka na svijetu zbog činjenice da je na njoj dosad poginulo čak 269 vozača. Održava se svake godine na istoimenom otočiću između Velike Britanije i Irske, krug je dugačak 60,73 kilometra, ima 246 zavoja kroz sela, gradiće, polja i šume, a pritom gotovo da nema niti jednu zonu izlijetanja, pa svaka greška može biti kobna.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com