Nagrada za Nissan Micrin audiosustav BOSE Personal

0
9
Micra Gen5

Revolucionarni audiosustav nove Nissan Micre osvojio je svoju prvu veliku nagradu. Čitatelji časopisa Auto Bild odabrali su sustav BOSE Personal s inovativnim zvučnicima ugrađenim u naslon za glavu kao najbolji na tržištu.

Ugledni njemački automobilistički časopis udružio se s časopisom Computer Bild u okviru godišnje dodjele nagrade „Povezani automobil” koja se dodjeljuje najboljim novim tehnologijama u kategoriji multimedijskih uređaja za automobile.

Čitatelji obaju časopisa dodijelili su nagradu Micrinom sustavu BOSE Personal u kategoriji multimedijskih sustava.

Helen Perry, generalna direktorica odjela za male automobile Nissana Europa, nagradu je komentirala riječima: „Njemačka se često naziva kolijevkom automobilskih inovacija i ima iznimno razvijenu automobilsku industriju. Stoga je ova nagrada veliko postignuće za audiosustav BOSE Personal.”

BOSE Personal je ekskluzivna ponuda Nissana Micre. Njegovih šest zvučnika, od čega su dva ugrađena u naslon za glavu vozačeva sjedala. Zahvaljujući širokom zvučnom spektru zvučnika, sustavu za duboke tonove nije potreban poseban dubokotonski zvučnik koji zauzima prostor u prtljažniku.

Zvučnici rade u kombinaciji s tehnologijom BOSE PersonalSpace Virtual Audio. To je sustav za obradu digitalnog signala koji stvara bogat doživljaj zvuka koji okružuje putnike sa svih strana, čak i pri većoj glasnoći. Željenu razinu užitka u glazbi vozači mogu prilagoditi putem Micrinog multimedijskog sustava NissanConnect.

Audiosustav BOSE Personal dio je serijske opreme vrhunske razine opreme Tekna i dostupan je opcijski u razinama N-Connecta i Acenta. Dosad je otprilike 37 % vlasnika kupilo Nissan Micru s ugrađenim sustavom BOSE Personal.