Renault dani otvorenih vrata

0
67

U razdoblju od 14. do 19. rujna 2020. Renault Nissan Hrvatska poziva vlasnike Renaultovih vozila na pregled vozila u 12 kontrolnih točaka za 1 kunu. Utvrdi li se tijekom pregleda da je na vozilu potrebna neka intervencija, vlasnici mogu do 15. listopada iskoristiti brojne pogodnosti u servisima.

Tijekom »Dana otvorenih vrata« vlasnici Renaultovih vozila mogu doći na prethodno dogovoreni pregled vozila u 12 točaka za 1 kunu pri čemu ih očekuju sljedeće pogodnosti:
– pregled akumulatora i 30 % popusta na kupnju novog,
– 30 % popusta na kočione pločice i diskove,
– 30 % popusta na dječje sjedalice,
– remen i vodena pumpa s uključenom zamjenom već od 3.361 kn,
– metlice brisača već od 199 kn,
– članstvo u programu 4+ za vozila starija od 4 godine za 1 kn.

Da bi Renaultove servisne usluge i proizvodi bili privlačni i vlasnicima starijih vozila, Renault nudi program vjernosti 4+. Članstvo u tom programu donosi brojne pogodnosti, uključujući popust do 30 % na originalne rezervne dijelove ili povoljne paketne cijene s uključenim dijelovima i ugradnjom. Što je vozilo starije, to je i popust veći. Korisnicima programa 4+ dostupna je i usluga Renault Pomoć na cesti koja nudi brzu i stručnu pomoć u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu. Članstvo u programu vrijedi godinu dana, a ako korisnik usluge obavi redovni godišnji servis u nekom od ovlaštenih Renaultovih servisa, članstvo se besplatno produžava na godinu dana.

Za posjet servisu i kontrolni pregled potrebno je u odabranom ovlaštenom Renaultovom servisu najprije dogovoriti termin. Naručivanje je moguće i preko internetske stranice: https://www.renault.hr/obratite-nam-se/dogovorite-servis.html.