Škoda Kodiaq dobio i coupe izvedbu Kodiaq GT

0
208
- Advertisement -

Nakon brojnih nagađanja i špijunskih fotografija Škoda Kodiaq GT je konačno predstavljen i mora se priznati da izgleda odlično, potpuno u skladu sa suvremenim trendovima coupeovskih crossovera tako da je velika šteta što će biti dostupan samo u Kini.

Najmnogoljudnija zemlja na svijetu jedina je u kojoj će se u startu nuditi Škoda Kodiaq GT, no, ako se interes pokaže dobrim Česi ne odbacuju mogućnost uvrštavanja u ponudu zemalja EU.

- Advertisement -

Sve ključne tehničke značajke identične su standardnoj izvedbi Škode Kodiaq. Pogled sprijeda teško će otkriti o kojem modelu se radi, dok je dizajn straga izveden s padajućom linijom krova i trendovski malom površinom stražnjeg stakla.

Dužinom od 463 centimetara Škoda Kodiaq GT jamči solidnu ponudu prostora. Premda još nije otkriven izgled unutrašnjosti, poznato je kako će oprema biti prilično bogata, pogotovo po pitanju povezivosti, koja uključuje Wi-Fi pristup, MirrorLink, Apple CarPlay, Baidu Carlife…

Prodaja kreće krajem godine turbobenzincem 2.0 TSI sa 186 i 220 KS. Automatski 7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom DSG je standard, kao i pogon na prednje kotače, dok će se pogon na sve kotače 4×4 kupcima nuditi uz doplatu.

- Advertisement -