Sve je izglednije da uskoro Bugatti predstavlja SUV

0
395

Stephan Winkelmann, šef Bugattija, najavio je kako je samo pitanje trenutka kad ?e biti predstavljen prvi SUV u povijesti tvrtke.

Do prije samo koju godinu svi bismo ovakvu informaciju smatrali zakašnjelom prvoaprilskom šalom, ali obzirom na bespoštednu utrku za profitom, nitko se ne?e ?uditi kad stigne potvrda o konkretnom datumu kad Bugatti SUV kre?e s premijerom.

Stephan Winkelmann jasno daje do znanja kako su kao mete ozna?eni samo najbolji. Po pitanju komfora i luksuza Bugatti SUV napada Bentley Bentayga i Rolls-Royce Cullinan, a po pitanju performansi glavna meta je Lamborghini Urus.

Dakle, mjesta za dilemu u biti nema. Bugatti ?e proizvesti prvi SUV u povijesti. Što god netko mislio o tome. Uostalom, na tržište uskoro stižu i dva SUV-a od proizvo?a?a za koje nikad ne bismo rekli da ?e ih uvrstiti u ponudu – Aston Martin DBX i Ferrari Purosanque.

Izvori bliski Bugattiju tvrde kako ?e njihov prvi SUV imati dizajn inspiriran modelom Chiron, a od njega ?e posuditi i motor, ali ?e biti prigušen sa 1500 na 1200 KS.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com