Sve je izglednije da uskoro Bugatti predstavlja SUV

0
127
- Advertisement -

Stephan Winkelmann, šef Bugattija, najavio je kako je samo pitanje trenutka kad će biti predstavljen prvi SUV u povijesti tvrtke.

Do prije samo koju godinu svi bismo ovakvu informaciju smatrali zakašnjelom prvoaprilskom šalom, ali obzirom na bespoštednu utrku za profitom, nitko se neće čuditi kad stigne potvrda o konkretnom datumu kad Bugatti SUV kreće s premijerom.

- Advertisement -

Stephan Winkelmann jasno daje do znanja kako su kao mete označeni samo najbolji. Po pitanju komfora i luksuza Bugatti SUV napada Bentley Bentayga i Rolls-Royce Cullinan, a po pitanju performansi glavna meta je Lamborghini Urus.

Dakle, mjesta za dilemu u biti nema. Bugatti će proizvesti prvi SUV u povijesti. Što god netko mislio o tome. Uostalom, na tržište uskoro stižu i dva SUV-a od proizvođača za koje nikad ne bismo rekli da će ih uvrstiti u ponudu – Aston Martin DBX i Ferrari Purosanque.

Izvori bliski Bugattiju tvrde kako će njihov prvi SUV imati dizajn inspiriran modelom Chiron, a od njega će posuditi i motor, ali će biti prigušen sa 1500 na 1200 KS.

- Advertisement -