Svjetska premijera EQS-a na Mercedes me meda – digitalna premijera progresivne električne limuzine

0
107

Mercedes-EQ će u četvrtak, 15. travnja 2021. u 18:00. (CEST) u digitalnoj svjetskoj premijeri na internetskoj platformi Mercedes me media predstaviti potpuno električnu luksuznu limuzinu EQS. Članovi uprave, uključujući Olu Källeniusa, Brittu Seeger, Markusa Schäfera i Sajjada Khana, kao i Gordena Wagenera, glavnog direktora dizajna, ukratko će predstaviti tehničke značajke EQS-a koji omogućavaju progresivan luksuz za sva osjetila, najavljujući početak nove ere za tvrtku. Svjetsku premijeru EQS-a možete pogledati uživo na https://media.mercedes-benz.com/EQS ili kasnije kao video na zahtjev.

Digitalna svjetska premijera istovremeno će se emitirati javnosti i multiplikatorima na brojnim kanalima. Mercedes-EQ također nudi detaljne informacije i usluge za predstavnike medija na Mercedes me media. Press materijali, poput videozapisa, slika, grafika i priopćenja za medije, upotpunjuju sveobuhvatnu ponudu. Uz to, stručnjaci za Mercedes-EQ odgovarat će na pojedina pitanja u kontekstu digitalne svjetske premijere u virtualnoj razmjeni, nudeći priliku za pružanje dodatnih informacija. Media specijal već je online i pruža, između ostalih informacija, uvid u tehnički razvoj i posljednje testne vožnje uoči svjetske premijere EQS-a.

EQS je prvi model zasnovan na novoj arhitekturi za električna luksuzna i poslovna vozila. EQS oduševljava vozače i putnike jedinstvenom fuzijom tehnologije, dizajna, funkcionalnosti i povezanosti. Istodobno, olakšava im svakodnevni život u mnogim područjima uz podršku umjetne inteligencije (AI). EQS će biti u prodaji krajem ljeta i postaviti će nove standarde u modelnoj ofenzivi Mercedesa-EQ.