Ampere – Izazivač na europskom tržištu

0
940

Ampere, prvi punokrvni proizvođač električnih vozila i softvera u Europi, jasno ilustrira treće poglavlje Grupina strateškog plana pod nazivom „Revolution”. Dana 1. studenoga 2023. osnivanje tvrtke Ampere stupilo je na snagu.

Kako bi se suočila s izazovima preobrazbe automobilske industrije i iskoristila prilike koje iz nje proizlaze, ali i kako bi odgovorila na vodeće klimatske izazove, Renault Grupa stvorila je Ampere. Riječ je o novom modelu automobilske tvrtke koja želi postati europski predvodnik na brzorastućem tržištu električnih vozila.

Nadahnuta tehnologijom, tvrtka Ampere razvija horizontalni poslovni model koji bi trebao omogućiti veću prilagodljivost i ubrzati stvaranje inovacija. Cilj je proizvesti cjenovno pristupačna električna vozila, odnosno učiniti ih dostupnima svim kupcima na europskom tržištu. Ampere se oslanja na 15 godina stručnosti u području električnih vozila te spaja prilagodljivu i učinkovitu organizaciju kako bi europskom tržištu ponudio 100 % električna vozila, a kupcima pružio jedinstveno iskustvo.

Tvrtka je osnovana u skladu s planom koji predviđa integraciju okolišnih, društvenih i upravljačkih ciljeva u čitavom lancu vrijednosti – od proizvoda i usluga koje tvrtka razvija do samih proizvodnih procesa, čime se potiče niskougljično kružno gospodarstvo.

Industrijski i tehnološki projekt tvrtke Ampere ima snažan odjek u Europi, na matičnom tržištu Renault Grupe, te se odlikuje jedinstvenim skupom vještina i čvrstim industrijskim i tehnološkim ekosustavom koji štiti čitav lanac vrijednosti. Ampere upravlja s 11 lokacija u Francuskoj, među kojima su četiri industrijska postrojenja: središte ElectriCity koje uključuje tvornice u Douaiju, Maubeugeu i Ruitzu, i tvornica u Cléonu.

Tvrtka zapošljava više od 11.000 radnika, od čega 35 % inženjera. Zaposlenici tvrtke odgovorni su za dizajn, razvoj, proizvodnju i stavljanje na tržište visokoučinkovitih, sigurnih i održivih vozila s potpisom marke Renault. Svi zajedno ulažu velike napore kako bi omogućili radikalnu preobrazbu i širom otvorili vrata električnoj mobilnosti.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com