Auto Hrvatska postala novi Peugeot koncesionar u Zagrebu

0
281

Tvrtka Auto Hrvatska otvorila je novi prodajno-servisni centar marke Peugeot na adresi Heinzelova 70 u sklopu Poslovnog centra Heinzelova.
U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Peugeot i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 450m2 salonskog prostora te 450m2 servisnog prostora uklju?uju?i i praonicu vozila.

U sklopu sve?anog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi fastback coupé/limuzinu Peugeot 508 koji stiže na hrvatsko tržište po?etkom 2019. godine. U salonu je bio posebno predstavljen i Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine. Uzvanici su sa posebnim zanimanjem razgledali i ostale modele iz Peugeot game vozila: Peugeot 108, 208, 308 SW, te SUV 2008 i novi Rifter.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-?usa koji je je zahvalio tvrtki P Automobil Import d.o.o. na povjerenju te naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Peugeot prodajno-servisnog centra.
Tom prigodom, generalni direktor zastupstva marki Peugeot, Citroën i DS, gospodin Tomislav Mileti? izjavio je kako je marka Peugeot sada bogatija s koncesionarom iz Zagreba s dugogodišnjom tradicijom te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Peugeot.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com