Cars & Coffee Münich: Oktanoglavska idila u srcu Bavarske

0
1401

Što može na jednoj točki okupiti Bugatti Chiron, Koenigsegg Ageru i Lamborghini Aventador SVJ, a da je dostupno očima javnosti? Odgovor je naravno Cars & Coffee.
Ljubitelji nabrijanih “pila” (i malo manje kave) tako su prošlog vikenda mogli uživati u šezdesetak super i hyper-automobila koji su se u atraktivnom stilu okupili ispred glavnog BMW-ovog auto salona u Minhenu poznatog po nazivu BMW Welt (BMW svijet). Druženju organiziranom od strane Talijana mističnog imena Mr. Cars & Coffee prisustvovala je automobilska elita iz najrazvijenije njemačke savezne države Bavarske, ali i ostalih dijelova Njemačke i ostatka Europe.

Domaći stanovnici najviše su se veselili Gercollectoru i Muccollectoru. Oba vješto kriju identitete iza navedenih imena poznatih s Instagrama, no njihovi automobili ih dovoljno obilježavaju da im otkrivanje lica nije ni potrebno. Od njihove kolekcije svakako treba izdvojiti mat crnu Koenigsegg Ageru i Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss.

Za kraj ćemo spomenuti i simpatičnog biznismena iz Engleske koji je javnosti poznatiji kao vlogger i veliki zaljubljenik u automobili. Shmee150 se za ovu priliku odlučio dovesti u limitiranoj verziji nove Toyote Supre koja mu je bila isporučena na dan događaja. Predanost na razini!
Svima koji s određenom razinom zavisti čitaju ovaj tekst poručit ćemo da se još malo strpe jer će 6. listopada 2019 u Rijeci imati priliku uživati u sličnim raritetima automobilskog svijeta.

Tekst i fotografije: Bernard Beneš