Luksuzni automobili i vrhunska gastronomija, uskoro u vašem gradu događaj Auto Sport Adria

0
1037

Vožnja, gastronomija, luksuzni automobili i predivni krajolici povezuju jedinstveni događaj pod imenom Auto Sport Adria.

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog Istria Drive, na kojem je sudjelovalo 80 sudionika i vlasnika super automobila, ove godine od 21. do 24. rujna održat će se Dalmatia drive koji uključuje rutu od Zagreba preko Paga do Makarske. Sudionici će imati priliku upoznati najljepšu dionicu u Hrvatskoj, Jadransku magistralu, zatim raznolike krajolike, jedinstvene prometnice, gastro i eno ponudu te lokalne običaje.

Auto Sport Adria je event posvećen najboljim automobilima na tržištu, a osim vrhunske gastronomije nudi i mogućnost poslovnog umrežavanja. Vlasnicima atraktivnih jurilica nudi nezaboravni doživljaj, a uz sve to promiče i uvodi neki novi turistički aspekt koji do sada nije bio prisutan. Točnije, radi se o konceptu automobilističkog turizma koji je najviše prepoznat u Americi i susjednoj Italiji.

„Želja nam je da kroz organizaciju ovakvih događanja pozicioniramo Hrvatsku visoko na mapi automobilističkog turizma. Uz vrhunsku gastronomiju, prekrasan krajolik i pomno isplaniran program trudimo se destinacije prikazati u pravom svjetlu. Veliki postotak sudionika nam se vraća iz godine u godinu što je svakako odličan pokazatelj te garancija za vrhunsko poslovno umrežavanje u sasvim opuštenoj atmosferi,“ ističu organizatori agencije Auto Sport Adria.

Nije više nikakva tajna da je Hrvatska postala nezaobilazno odredište za najprestižnije relije super automobila na svijetu. Ovakav događaj nije samo predodređen za vlasnike, već i za javnost, pogotovo sve ljubitelje automobila poput Porschea, Ferrarija i Lamborghinija. Na javnim mjestima će biti izloženi automobili koje ćete moći pogledati, a u neke čak i sjesti. Također, organizirana je vožnja u vidu simulatora na kojima ćete moći isprobati omiljeni automobil, parkiran pored vas. Zabavnog sadržaja neće nedostajati, pa će se i najbolji „vozači“ iz publike nagraditi. Sigurno će vas ostaviti bez daha, a uz zaštitne mjere moći ćete zabilježiti trenutak i podijeliti ih na društvenim mrežama ispred najljepših automobila svijeta.

Gotovo je nemoguće nabrojati zemlje iz kojih stižu brojni sudionici, a vjerujemo da će se i mali i veliki posjetitelji oduševiti limenim ljubimcima.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com