MOOVE ON nudi jednostavna, kvalitetna, inovativna i sigurna rješenja mobilnosti

0
148

Pretplata za pristup internetu? Pretplata za pametni telefon? Pretplata za omiljene serije i filmove? Pretplata za nov i siguran automobil? Naravno.

Moove On nudi pretplatnicima priliku voziti potpuno nov, moderan, siguran automobil bez brige oko održavanja, registracije i osiguranja.

U mjesečnu pretplatu uključeno je sve vezano za korištenje automobila: od redovnog i proširenog održavanja vozila do osiguranja vozila i brige o gumama. Sve usluge na jednom mjestu. Moove On pretplatniku ostaje samo bez brige koristiti se vozilom.

Sve troškove usluga korištenja automobila pretplatnik dobiva na jednom mjesečnom računu. Svi troškovi su ravnomjerno raspoređeni na mjesečne rate tijekom trajanja najma.

Ugovaranje pretplate na odabrani automobil je jednostavno i brzo. Moove on preuzima rizike financiranja, za pretplatnike traži najbolja i najpovoljnija rješenja što se tiče osiguranja i održavanja vozila.

MOOVE ON pretplate su jednostavne, inovativne i sigurne te su prilagođene pojedincima, obiteljima i tvrtkama.

MOOVE ON želi aktivno sudjelovati u dinamičnim promjenama na automobilskom tržištu te biti lider na hrvatskom tržištu pretplate na vozila što se tiče inovacija i kvalitete usluga.

Pozitivan doprinos mobilnosti na hrvatskim cestama, pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, poticanje ekoloških tema kao i unapređenje sigurnosti u prometu ciljevi su poslovanja Moove On-a.

MOOVE ON je dio Grand Automotive grupe, jedne od vodećih automobilskih grupacija u Hrvatskoj i regiji (www.grandautomotive.hr).

Grand Automotive grupa je na hrvatskom tržištu, između ostalog, i uvoznik za brendove Hyundai, Ford i Infiniti. Znanje i iskustvo grupe, od prodaje i servisiranja novih i korištenih vozila kroz vlastitu prodajno-servisnu mrežu te mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj pa do iskustva upravljanja flotama, MOOVE ON korisnicima je stavljeno na raspolaganje.

MOOVE ON kao dio grupe želi svojim korisnicima osigurati najbolje dostupne uvjete nabave, financiranja, osiguranja i održavanja vozila.