Nikad nemojte voziti automobil u japankama

0
4464

Nedavno provedeno istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je kako je čak 1,4 milijuna nesreča i opasnih situacija uzrokovano vožnjom u japankama. No, u večini europskih država vožnja automobila u japankama nije zabranjena pa stoga velik broj vozača ljeti vozi u japankama bez ikakvih posljedica. Isto je i u Hrvatskoj.

Problem vožnje automobila u japankama je u tome što se zbog svojeg oblika lako mogu zavuči pod papućice, što je u vožnji iznimno opasno. Produžava se vrijeme reakcije, a manje iskusni vozači mogu početi paničariti i u potpunosti se saplesti. Obzirom da su pojedini vozači svjesni kako su japanke opasne, odlučuju se voziti bosi, ali stručnjaci upozoravaju da niti to nije dobro rješenje buduči da je potrebno koristiti veću silu da bi se stisnula papućica kočnice.

Osim japanki opasne su sve vrste natikaća i sandala koje su labavo pričvršćene za stopalo. Za vožnju automobila najbolji izbor su lagane tenisice, jer omogučavaju najbolju kontrolu.

Pojedine države u svojim su zakonima o sigurnosti cestovnog prometa propisali kazne za vožnju automobila u japankama. Francuzi naplačuju globu od 90 eura, a španjolski policajac kaznit će vas sa čak 200 eura.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com