Nissan servisna akcija

0
5

Svjesni da redovito održavanje i pravilna priprema vozila direktno utječu na sigurnost putnika u vozilu, Nissan svim svojim kupcima za vrijeme Nissanovih veselih dana, od 21. – 26. svibnja 2018., osigurava kontrolni pregled vozila za 1 KN, popust na rezervne dijelove, rad i dodatnu opremu te mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju i osvajanje besplatnog održavanja vozila.

Posebno obučeni Nissanovi ovlašteni serviseri, opremljeni svim potrebnim alatima za optimalno održavanje Nissanovih vozila, pregledat će svako vozilo u 45 kontrolne točke za 1 KN, dijagnosticirati stanje automobila i procjenu mogućih popravaka.

U slučaju potrebe za zamjenom pojedinog istrošenog dijela, u navedenoj servisnoj akciji nudimo 15% popusta na rezervne dijelove i rad. Originalni Nissanovi dijelovi, proizvedeni sukladno rigoroznim standardima kvalitete i testirani u ekstremnim uvjetima, dugotrajno čuvaju performanse Nissanovih vozila.

Osim toga, za svaku stranku koja obavi kontrolni pregled vozila za vrijeme „Nissanovi veseli dani“ od 21.-26. svibnja, Nissan osigurava besplatnu pomoć na cesti, 20% popusta na dodatnu opremu i mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju u kojem najkreativnije odgovore nagrađujemo s Nissanovim besplatnim održavanjem vozila. Pravila nagradnog natječaja dostupna su na www.nissan.hr