Niste probali Offtrack? Onda ne znate kakav adrenalin propuštate!

0
8

Ako Vam je termin Offtrack nepoznanica, niste jedini, jer je spoj vožnje buggy vozila i lasertag igre tek nedavno krenuo u Hrvatskoj, ali velik početni interes dokaz je vrhunske zabave.

Naime, Offtrack je zanimljiva igra u kojoj je cilj pogoditi igrača iz suparničkog tima laserom iz lasertag oružja, dok u isto vrijeme upravljate buggy vozilom po stazi.

Offtrack centar, smješten na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 22, svojim posjetiteljima nudi dva moguća scenarija igre: Deathmatch i Capture the flag.

Deathmatch je igra u kojoj samo najbolji opstaju. Cilj igre je što više puta pogoditi protivnika, a pritom biti što manje puta pogođen. Svaki buggy povezan je laserskim puškama i senzorima tako da se svaki pogodak bilježi. Igrati se može samostalno ili u timu.
Trajanje: 10 min
Minimalna dob igrača: 18 godina
Broj igrača: 2-6
Cijena: 80 kuna po igraču

Capture the flag je igra koja se bazira na igri Deathmatch, ali nosi dodatne izazove. Osim što je cilj pogoditi igrača iz protivničkog time, na sredini staze je postavljen senzor (flag) koji je moguće pogoditi iz više kuteva. Tim koji prvi skupi potreban broj pogodaka pobjeđuje. Ali tu nije kraj, jer igrače na stazi tijekom igre Capture the flag očekuju mine koje oduzimaju bodove.
Trajanje: 15 min
Minimalna dob igrača: 18 godina
Broj igrača: 2-6
Cijena: 110 kuna po igraču

Osim pojedinačnih dolazaka, Offtrack nudi i odlične teambuilding pakete, koji jamče zabavu i druženje uz iskazivanje timskog duha. Natjecanja među suradnicima mogu biti organizirana u vidu turnira pa je Offtrack odličan način za bijeg iz uredskog okruženja.

U svim Offtrack igrama koriste se buggy vozila s motorima od 150 ccm, koji razvija 15 KS, a ima stražnji pogon i automatski mjenjač. Laseri su plastične puške s elektroničkim dodacima za pucanje i povezom sa senzorima koji prepoznaju pogodak i s udaljenosti do 200 metara. Staza postavljena u Paviljonu 22 Zagrebačkog velesajma dugačka je 320 metara, ima 16 zavoja, ali i 3 raskrižja pa je moguće presjeći put do protivničkog igrača.

Nakon svake igre svi natjecatelji dobivaju statistički učinak svojeg nastupa na Offtracku.

Više informacija pogledajte na https://offtrack.hr/

PR članak