Nova Škoda Scala dobiva i vatrenu izvedbu RS

0
439

Premda su ?esi po?eli uklanjati RS izvedbe iz svoje ponude, nova Škoda Scala RS mogla bi debitirati ve? u ožujku 2019. u Ženevi.

Obzirom da je Scala prvi model Škode baziran na naprednoj platformi MQB A0 dobar koktel udobnosti i dinamike ne bi trebao biti upitan. No, za pravi napad na Ford Focus, Opel Astru, Peugeot 308, Renault Megane, Volkswagen Golf, pa ?ak i Audi A3 Sportback, treba pod haubu smjestiti snažniji motor.

Ono što je zasad i službeno potvr?eno jest da ?e Škoda Scala dobiti novog turbobenzinca 1.5 TSI sa 150 KS, ali za sportski užitak to nije dovoljno. Dobar smjer koji bi trebala pratiti Škoda Scala RS pokazan je u rujnu u Parizu kad je pokazan Škoda Vision RS Concept. Zanimljiv plug-in hibrid s 245 KS sigurno bi bio bomba na tržištu, ali je vjerojatnije da ?e za prvu ruku Škoda Scala RS biti pogonjena motorom 1.5 TSI osnaženim na 180 KS. Društvo iz Wolfsburga vjerojatno ne?e dozvoliti upotrebu motora 2.0 TSI, kakav koristi Volkswagen Golf GTI, jer bi Scala RS mogla kanibalizirati prodaju ve?eg brata.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com