Novi Opel Vivaro Life nudi prvoklasan komfor za devet osoba

0
43

Premda će se službena premijera održati na salonu u Bruxellesu 18. siječnja, novi Opel Vivaro Life otkrio je glavne adute na internetu.

Opel Vivaro Life nudit će se u tri izvedbe. Manja je dugačka 460 cm, srednja 495 cm, a veća čak 530 cm, no, obije imaju isti međuosovinski razmak u iznosu od 328 cm. Temelji se na suvremenoj platformi EMP2, istoj kakvu već koriste DS 7 Crossback i Opel Grandland X.

Na jedinoj dosad objavljenoj fotografiji unutrašnjosti vidljiva je visoka razina kvalitete korištenih materijala te 7-inčni ekran osjetljiv na dodir kojim se upravlja infotainment sustavom. Opel Vivaro Life omogućava brojne mogućnosti konfiguracije sjedala u unutrašnjosti pa može primiti od četiri do čak devet putnika, a najveći mogući obujam prtljažnika iznosi izvrsnih 3397 litara, što ga čini pogodnim za biznis.

No, može biti i prilično komforan i luksuzan na dužim putovanjima. Naime u najjačem paketu opreme prednja kožna sjedala dolaze s masažnom funkcijom, a dva stražnja, ako se ide na konfiguraciju koja prima ukupno četvero osoba, mogu biti okrenuta jedno prema drugom. Naravno, sva sila sustava bitnih za komfor i sigurnost se podrazumijeva.

O tehničkim detaljima po pitanju motorizacije za sad nema informacija, ali poznato je kako će 2021. godine na tržište stići Opel Vivaro Life u električnoj izvedbi.