Opel je Klinici za dječje bolesti Zagreb ustupio na korištenje vozilo – Opel Zafiru Life

0
30

U sklopu naših svakodnevnih poslovnih aktivnosti jedan od ciljeva je da se uvijek uključimo u projekte koji pomažu djeci, mladima i zajednici. Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u mogućnosti barem malo pomoći zdravstvenim djelatnicima Klinike za dječje bolesti i malim pacijentima olakšati boravak u bolnici, izjavio je Damir Domitran. Uvoznik Opela za Hrvatsku je tvrtka AutoWallis koja njeguje obiteljske vrijednosti i ulaganja u mlade i djecu.

Multifunkcionalno vozilo koristit će na dobrobit malih pacijenata koji se liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb na lokacijama Klaićeve 16, Prilaza Gjure Deželića 79 te Ilice 197. Ustupljeno vozilo svakodnevno će olakšati i unaprijediti razinu skrbi zdravstvenih djelatnika za pacijente te u konačnici liječenje učiniti ugodnijim i dostupnijim.

Ravnatelj Klinike, prof.dr.sc. Goran Roić, dr.med., zahvalio se predstavnicima i istaknuo kako zajedničkim snagama cijele zajednice stvaramo okruženje za brigu za naše najosjetljivije članove društva i buduće naraštaje.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com