Pogodite potrošnju i osvojite nagradu

0
62

Pripremili smo zanimljivi nagradni izazov za čitatelje. Na temelju podataka o voženoj ruti, probajte pogoditi ostvarenu potrošnju goriva.

Pravila
1. Svoju procjenu šaljite isključivo putem obrasca (poveznica na dnu teksta).
2. Uz procjenu, potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu isključivo kako bi se mogli povratno javiti u slučaju osvajanja nagrade. Nakon dodjeljivanja nagrada, svi se podaci brišu.
3. Jedna mail adresa = jedna procjena.
4. Najbliže procjene na dvije decimale osvajaju glavnu nagradu, a procjene točne na jednu decimalu osvajaju utješne nagrade.
5. Odgovore prihvaćamo do petka 28.6.2024. do 07:00.

Putovanje: pogodite potrošnju
Opis puta: Iz sjeverozapadne Hrvatske na Kvarner pa nazad, što znači brojne uspone. Oko 80% puta je autocesta, ostalo su veće državne ceste i malo gradske vožnje. Klima je korištena cijelim putem, a putna brzina je varirala radi povremenih gužvi.

Vožnja: Ukupno 410 km, ukupno trajanje oko 4:15 h, prosječna brzina oko 94 km/h.

Automobil: benzinski motor zapremine 2.2 litre i snage 170 KS, starija limuzina, stražnji pogon, ručni mjenjač.

Dodatna informacija: kompjuter je pokazivao potrošnju od 6.8 do 7.6 l/100 km, ali prava potrošnja bila je viša (mjereno točenjem goriva prije i nakon puta, na istoj pumpi).

Naravno, podaci nisu potpuno precizni, ali su dovoljni za procjenu i diskusiju s društvom. Nadamo se vašim odgovorima na ovaj zabavni izazov! Procjene šaljite ovdje: https://forms.gle/yScDA8gnVfqGfjBH8

 

 

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com