Stogodišnjica MG-a u središtu je pažnje na Goodwood festivalu brzine 2024.

0
571

MG Motor objavio je da će imati glavnu ulogu na legendarnom glavnom događaju Goodwood festivala brzine 2024. kojeg predstavlja Mastercard, slaveći stogodišnjicu poznatog brenda automobila.

MG-ov dugoočekivani roadster Cyberster EV predvodit će godišnje skulpturno remek-djelo Gerryja Judaha. Također, MG po prvi put zauzima središnje mjesto ispred kuće Goodwood.
Cyberster, koji stiže ovog ljeta, nova je generacija snažnih automobila koja označava uzbudljivu etapu u čuvenoj povijesti MG-a. Očekuje se da će istaknuto mjesto na najprestižnijem svjetskom automobilističkom događaju biti jedan od vrhunaca proslave stote obljetnice MG-a, kako u Ujedinjenoj Kraljevini, tako i diljem svijeta.

Vojvoda od Richmonda, osnivač Festivala brzine, rekao je:
„Prateći svjetsko predstavljanje upadljivog Cyberstera na Festivalu brzine 2023., oduševljeni smo time što se MG vraća na Goodwood ove godine kako bi na glavnom događaju u stilu proslavili svoju stogodišnjicu. Tim će se događajem prikladno obilježiti prvih 100 godina postojanja jednog od najstarijih i najpopularnijih britanskih proizvođača koji dugo surađuje s Goodwoodom.

MG-ovi su od 1948. do 1966. bili sveprisutni. Prije toga moj je djed vodio MG-ov tim u 1930-ima, osvojivši poznatu dvanaestosatnu utrku u Brooklandsu 1931. godine. Bio je očaran njihovom malom masom, jednostavnošću i pametnim inženjerskim rješenjima – karakteristikama kojima se brend i danas može pohvaliti. Stogodišnja povijest MG-a spojena s njihovom stalnom inovativnošću savršeno se slaže s ovogodišnjom tematikom ‚Bez konja do hibrida’, kojom se prepoznaju napredci u tehnologiji i moći koje su obilježile automobilski sport zadnjih 130 godina.”

Guy Pigounakis, poslovni direktor MG Motora UK, komentirao je:
„Prije sto godina MG je bio pionir u stvaranju popularnog sportskog auta, pretvarajući snove u stvarnost za milijune ljubitelja diljem svijeta. Još smo uvijek predani toj osnivačkoj viziji ponude pristupačnih, inovativnih i istinski zanimljivih auta. Cyberster naglašava tu predanost sa snažnim EV kabrioletom za kojeg se nadamo da će imati isti učinak kao i njegovi voljeni prethodnici.”
„Festival brzine odlična je prilika za proslavu naše baštine na domaćem terenu gdje je priča MG-a počela. Istovremeno služi kao izvrsna platforma za predstavljanje dinamične budućnosti brenda na međunarodnoj razini.”

Kako bi se naglasilo partnerstvo s Goodwood festivalom brzine, Cybersteru se ispred kuće Goodwood pridružio jedan od njegovih najpoznatijih prethodnika, predivni 1964 Mk1 MGB Roadster s 1,8 litrenim BMC motorom. Oba MG-ova roadstera iz različitih vremena imat će glavnu ulogu na Festivalu brzine.

MG će se također vratiti poznatom usponu na brdo u 2024. Osim toga, kasnije će objaviti daljnja predstavljanja za Festival.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com