Strabag u novu poslovno-pogonsku zgradu uložio gotovo 10 mln eura

0
136
- Advertisement -

Strabag je u Donjoj Lomnici otvorio novu poslovno-pogonsku zgradu, u što je uložio gotovo 10 milijuna eura i time se dodatno pozicionirao u okolici Zagreba i Zagrebačkoj županiji, navode u četvrtak iz te građevinske kompanije.

Zgrada je izgrađena u neposrednoj blizini asfaltne baze, koja se prostire na nešto više od dvije tisuće četvornih metara, a u pogon je puštena u svibnju 2020. godine i deveta je baza koju Strabag ima u Hrvatskoj. Riječ je o ukupnoj investiciji od gotovo 10 milijuna eura, navodi se u priopćenju.

- Advertisement -

U zgradi je pored uredskih prostora za zaposlenike smješten centralni laboratorij za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji te centralna radionica za popravak i održavanje građevinskih strojeva.

„Otvaranjem nove poslovne zgrade završili smo strateški projekt koji će svakako olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje kompanije, koja kontinuirano radi na nizu ključnih infrastrukturnih i najzahtjevnijih građevinskih pothvata u Hrvatskoj. Ulaganja poput ovog u asfaltnu bazu i popratne zgrade i pogone te zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje, vidimo kao logičan korak rasta i razvoja kompanije“, rekao je direktor Strabaga Veljko Nižetić.

HINA

- Advertisement -