TAP Air Portugal pokrenuo je novu liniju Zagreb-Lisabon

0
132
- Advertisement -

Nakon Ryanaira i TAP Air Portugal započeo je u srijedu s izravnim letovima iz Zagreba prema Lisabonu, objavili su iz Međunarodne zračne luke Zagreb.

Nova linija prometovat će tri puta tjedno – srijedom, petkom i nedjeljom. Polazak iz Zagreba bit će u 13,25 sati, a predviđeni dolazak u Lisabon je u 15,50 sati. Iz Lisabona letovi polaze u 8,00 sati ujutro s planiranim dolaskom u Zagreb u 12,05 sati.

- Advertisement -

“Ovo dodatno učvršćuje položaj Lisabona kao najboljeg europskog čvorišta jer su letovi za Zagreb usklađeni s našom razgranatom mrežom letova u Americi i Africi. Pokretanje ove nove linije također je važan znak oporavka u sektoru turizma i zrakoplovstva. Jačamo svoju predanost tako što garantiramo svim putnicima čisto i sigurno okruženje u svim fazama putovanja i fleksibilnu politiku rezerviranja karata”, izjavio je glavni direktor Sektora prihoda i razvoja ruta u TAP Air Portugal Arik De.

“Drago nam je vidjeti TAP Portugal u Zagrebu nakon pet godina stanke,” rekao je voditelj razvoja ruta u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb Yavuz Aytis. On smatra kako će se ponovnim pokretanjem linije Zagreb – Lisabon dodatno ojačati pozicija Zračne luke Franjo Tuđman kao “ulaznih vrata“ u jugoistočnu Europu.

TAP je vodeća portugalska zrakoplovna kompanija, a član je globalnog zrakoplovnog udruženja Star Alliance od 2005. godine. U prometu je od 1945. godine, a središte mu je u Lisabonu, privilegiranoj pristupnoj platformi u Europi – na križanju s Afrikom, Sjevernom, Srednjom i Južnom Amerikom.

HINA

- Advertisement -