Tko je rekao da luksuzni sportski SUV nema dobra terenska svojstva?

0
319

Mnogi protivnici najezde SUV-ova i crossovera zagovaraju tezu da takvi modeli, pogotovo u najskupljem formatu, nisu dobri za terensku vožnju.

Upravo su to željeli provjeriti glavni akteri današnjeg videa. I razuvjerili sve koji ih podcjenjuju. Naravno, da najteže terenske uvjete luksuzan SUV vrijedan više od 100.000 eura nije dobar izbor, ali ipak fascinira ?injenica da prvenstveno cestovni modeli koji do 100 km/h mogu ubrzati za pet ili šest sekundi, izvan asfalta nude prili?no dobru upotrebljivost.

No, 95 posto takvih vozila ionako nikad ne?e si?i s asfalta, ali ovaj je video ipak dokazao kako su u krivu svi oni koji podcjenjuju terenska svojstva luksuznih sportskih SUV-ova.

Uglavnom, pokrenite video i uvjerite se kako se u uvjetima terenske vožnje snalaze: Mercedes-AMG G63, Audi Q7, Land Rover Range Rover, Toyota Prado 150 i Porsche Cayenne. Od ?istokrvnijih terenaca pridružio se stari Mitsubishi Pajero Sport, ali i legendarna Lada Niva. Zanimljiv primjerak je i tunirani kineski SUV – Great Wall H5.

Mjesto doga?anja je, naravno, Rusija. Uostalom, tko bi drugi SUV-ove vrijedne više od 100.000 eura na 20-colnim naplacima natjerao na vožnju po blatu i snijegu?

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com