Jeftinije od vlasništva, osobnije od najma: suvlasništvo sportskog auta

0
147

Uz poslovno iskustvo i profesionalni pristup, nekoliko automobilističkih entuzijasta okupilo se oko tvrtke Car Fanatic i ponudilo novu uslugu: dijeljeno vlasništvo sportskog automobila. Cilj ove usluge je omogućiti klijentu kupnju i vožnju biranog sportskog automobila. Budući da se takvi automobili obično ne voze svakodnevno, nameće se rješenje dijeljenja vlasništva s istomišljenicima.

Car Fanatic u dogovoru s okupljenim suvlasnicima (obično do 5 suvlasnika) kupuje auto i brine se za čišćenje te servise. Svaki suvlasnik, odnosno korisnik automobila, kupnjom udjela automobila dobiva na raspolaganje određen broj kilometara te 60 dana kroz godinu, uključujući vikende, praznike i ljetne termine. Potencijalne kvarove i štetu pokriva kasko osiguranje (što ne isključuje nesavjesno korištenje vozača).

Nakon definiranog razdoblja korištenja kupljenog auta (vrijeme, kilometraža), Car Fanatic automobil prodaje, a ostvareni prihod dijeli na uključene suvlasnike. Na taj način vozači ostvaruju određeni povrat investicije, ovisno o tržišnoj vrijednosti prodanog auta.

Ukratko, tvrkta Car Fanatic brine se za cijeli ciklus korištenja auta, a vozačima preostaje najbolji dio: vožnja.

U nastavku možete pogledati i vizualnu skicu tijeka (su)vlasništva, a za sve dodatne informacije poput pravnih mehanizama koji štite vlasnike ili za upit o kupnji udjela u trenutno dostupnom Audiju RS3, posjetite stranicu Car Fanatic: Sportscar Sharing.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com