Predstavljena prva skica novog Hyundai i10

0
107

Novi Hyundai i10 predstavljen je neposredno prije svjetske premijere koja će se održati kasnije ove godine na Frankfurt Motor Show-u. Najnoviji pripadnik serije ‘i’ korejskog proizvođača automobila ima novi izgled dinamičnog dizajna, koji pokazuje kontrast mekih površina i oštrih linija. Proporcije za potpuno novi model redefinirane su u širini, visini i veličini kotača što rezultira energičnim i okretnim izgledom.

Potpuno novi Hyundai i10 ima mladenački i dinamičan dizajn koji se ističe u A-segmentu. Njegova široka prednja rešetka izražava sportski karakter i uključuje dnevna svjetla, nastavljajući ovo svojstvo naslijeđa i10. Trokutaste zračne zavjese naglašavaju širinu i položaj automobila, kao i poboljšanje aerodinamike. C-stup u obliku slova X, vidljiv izdaleka, jasno identificira automobil i privlači pogled prema logotipu montiranom na stup.

Postavljen kako bi postao lider u svom segmentu, potpuno novi Hyundai i10 također će imati niz novih značajki za povezivanje unutar automobila, kao i nove sigurnosne značajke. Novi model ima jedan od najodvažnijih sigurnosnih paketa u svojoj klasi. Forward Collision-Avoidance Assist koristi prednji radarski senzor za otkrivanje ne samo automobila, već i pješaka ispred vozila. Automobil je standardno opremljen sustavom upozorenja vozača i sustavom pomoćne trake Lane Keep Assist te High Beam Assistom u opciji.

Više detalja o novom Hyundaiju i10 očekujte uskoro.