Stigao nam je prvi travanj…

0
5

I ove je godine mnoštvo proizvođača automobila objavilo šaljive vijesti kojima su tradicionalno obilježilo prvi travanj. Kako to obično biva, u moru takvih objava, neke su uistinu smiješne, a neke baš i ne, pa smo vam odlučili donijeti pregled najzanimljivijih, a vi procijenite sami koja vam se najviše sviđa.

Škoda je najavila WRC inačicu modela Kodiaq, koja će imati i sustave pomoći vozaču kao što su sustav za detekciju mrtvog kuta, ali i sustav za praćenje budnosti vozača, kako ne bi zaspao tijekom relija.

Drugi Škodin štos uključuje iznajmljivanje zamjenske obitelji, kako bi tijekom testne vožnje imali pravi osjećaj kako će vaša obitelj izgledati na putovanju u novom automobilu.

Bentley je uistinu nasmijao cijeli svijet objavom kako će intenzivno raditi na novom modelu ograničene serije, sa naprednim terenskim performansama, koji bi trebao konkurirati modelu Dacia Duster.

BMW je predstavio dva noviteta. Prvi uključuje opciju postavljanja roga jednoroga na kao dodatne opreme na nove modele Serije 4.

Druga vijest odnosi se na kutiju za pse od karbonskih vlakana, koja ventilatorima simulira vožnju u automobilu pored otvorenog prozora.

Hyundai je predstavio odličan koncept dostave novih automobila dronovima, tako da dva sata nakon kupnje dronovi donose novi automobil pred vašu kuću.