VIDEO: Za vikend održan 4. CTC event

0
1164

Za vikend je (05.05.2019.) u okolici Zagreba, točnije na četvrtoj etaži West Gate shopping centra održan četvrti po redu event u organiziaciji Croatian Tuned Carsa pod nazivom “Creme De La Stance”.

Sam event organiziran je sa svrhom druženja, zabave, fotografiranja automobila, razmjene iskustva te naravno pokazivanja limenih ljubimaca ponosnih vlasnika. Zahvaljujući odličnoj organizaciji Croatian Tuned Carsa – udruge koja kao glavni cilj navodi promicanje, poticanje i popularizaciju kulture vožnje; svijesti sudionika u prometu i njihovom ponašanju u prometu; potrebe poštivanja prometnih propisa i pravila, zakona i obveza te okupljanje ljubitelja automobila odaziv na sam događaj bio je fantastičan.

CTC Crew

Posjetitelji su tako mogli zaista uživati u “kremi” hrvatske tuning scene, a bilo je tu i sudionika ali i posjetitelja iz susjednih zemalja. Kako cijeli event nije imao cilj natjecanja, hvale je vrijedan odaziv svih sudionika.

Okupljena ekipa zaista se dobro zabavila, a bio je tu i mali uobičajeni “Đuro show” u izlagačkom dijelu sponzora “Palić automobila”.

Veselimo se ponovnom eventu, a preporuka je i pogledati video sa eventa: VIDEO CTC

Izvor fotografija: official FB page CTC