Ford Transit Connect već od 1201 kunu mjesečno

0
4

Ford je u suradnji s OTP leasingom pripremio posebnu ponudu za Ford Transit Connect vozila počevši od modela Connect Van s paketom opreme Ambiente i ovisno o izvedbi s korisnom nosivošću iznad 800 kilograma, do izvedbi bogatog paketa opreme Trend s dodanim stražnjim parkirnim senzorima i ovisno o izvedbi s korisnom nosivošću također iznad 800kg.

Od 02. studenog 2018. godine u ponudi je novi Transit Connect s pet godina jamstva uz povoljnije uvjete financiranja putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade.

Posebna ponuda za Ford Transit Connect podrazumijeva jedinstvene uvjete financiranja na tržištu:
– Mjesečnu ratu počevši od 1.200,00kn + PDV (60 mjeseci)
– Učešće 0%
– Bez troškova obrade
– 5 godišnje Ford jamstvo

Kupac može otkupiti vozilo po isteku financiranja po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih Ford distributera. Kupac za financiranje može odabrati i oblik financiranja s učešćem čime je moguće smanjiti iznos mjesečne rate. Navedeni uvjeti se odnose na 30 000 kilometara godišnje odnosno 150 000 kilometara kroz pet godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

U posebnoj ponudi Ford Transit Connect dolazi s 1.5 litrenim EcoBlue dizelskim motorom snage 100KS u dvije razine opreme. Ambient paket opreme podrazumijeva klima uređaj, bočna klizna vrata, 3 sjedala, pomoć pri kretanju na uzbrdici, pripremu za audio sustav i IVD sustav upravljanja dinamikom vozila. U Trend LWB paketu opreme osim navedenog dolaze i stražnji parkirni senzori.

17