HOK i Ina obrtnicima osigurali bolje uvjete nabave naftnih derivata

0
44

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Ina u petak su potpisali novi sporazum o suradnji, kojim obrtnicima osiguravaju još veće popuste pri opskrbi naftnim derivatima na svim maloprodajnim mjestima Ine u Hrvatskoj, priopćeno je iz HOK-a.

Suradnja je ostvarena kroz projekt HOK Obrtnik plus, u okviru kojeg HOK svojim članovima omogućava pogodnosti kod raznih dobavljača roba i usluga, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u poslovanju.

Sporazum o suradnji Ine i HOK-a podrazumijeva i pojedinačne okvirne sporazume sa županijskim obrtničkim komorama unutar kojih su osigurane pogodnosti za članove HOK-a.

Obrtnici se tako o mogućnostima te načinu korištenja pogodnosti mogu obratiti svojim matičnim udruženjima ili županijskoj komori, a prema dostupnim podatcima, obrtnici iz Zagreba i Zagrebačke županije imati će, primjerice, 30 lipa popusta po svakoj litri kupljenog goriva.

Predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec u priopćenju ističe da je odlična dugogodišnja suradnja HOK-a s Inom rezultirala potpisivanjem novog sporazuma, koji članovima donosi još veće popuste pri nabavi naftnih derivata. “Na ovaj način želimo pomoći obrtnicima da smanje troškove svojeg poslovanja, naročito u ovom kriznom razdoblju kada im je svaka ušteda značajna. S obzirom da naftne derivate u svom poslovanju koristi svaki obrtnik, vjerujem da će svi biti zadovoljni uvjetima koje smo za njih dogovorili”, naglasio je.

Kako se navodi u priopćenju HOK-a, Ina već dugi niz godina prepoznaje važnost obrtništva za hrvatsko gospodarstvo te stalnim unaprjeđivanjem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom pruža podršku obrtnicima u njihovom poslovanju i potiče razvoj obrtništva.

HINA