Hyundai pregled nogometne sezone 2019.

0
50
- Advertisement -

Hyundai je svojevremno objavio niz sponzorskih dogovora s vodećim europskim nogometnim momčadima. Procijenjene su šanse klubova kojima je Hyundai sponzor – Chelsea, Atletico Madrida, Herthe Berlin, AS Rome i Olympique Lyona.

Chelsea
Hyundai je u lipnju 2018. postao globalni automobilski partner Chelsea FC, londonskog nogometnog kluba koji nastupa u Premiershipu. Chelsea nastupa u svim domaćim natjecanjima s Hyundai logotipom na rukavima svojih dresova, a tako će biti do 2022. godine.
Atletico Madrid
U lipnju je Hyundai postao i globalni automobilski partner kluba Atletico Madrid, deseterostrukog prvaka španjolske nogometne lige. Kao rezultat tog sporazuma, logotip marke Hyundai stoji na rukavu dresova Atletica na svim domaćim natjecanjima sve do 2021. godine.
Hertha Berlin
Hyundai je također postao globalni automobilski partner njemačke bundesligaške momčadi Hertha iz Berlina. Do 2021. godine Hyundai logotip će krasiti lijevi rukav dresa kluba u svim utakmicama Bundeslige.
AS Roma
Hyundai je u srpnju postao globalni partner poznatog talijanskog nogometnog kluba AS Roma, trostrukog prvaka Serie A. Hyundai logotip krasi stražnji dio poznatog crveno zlatnog dresa rimskog kluba na svim domaćim natjecanjima do 2021. godine.
Olympique Lyon
Od 2012. godine Hyundai je ekskluzivni partner sedmerostrukog prvaka Francuske Olympique Lyona. Prošle sezone klub se do zadnjeg kola borio za naslov prvaka i na koncu završio na trećem mjestu i nastupa u Ligi prvaka.

- Advertisement -
- Advertisement -