Lancia Delta Futurista je reinkarnirana Lancia Delta Integrale

0
921

Iza imena Lancia Delta Futurista zapravo se krije suvremena interpretacija neprikosnovene relijaške kraljice koju fanovi nisu nikad prežalili, a kamo li zaboravili, Lancije Delte Integrale, ali u ovakvoj izvedbi košta više od originala – 300.000 eura.

Iza cijelog projekta krije se tvrtka Automobili Amos. Eugenio Amos koji je osmislio cijelo koncept oživljavanja relijaških legendi istaknuo je kako se u životu vodi romantikom te kako ne može prežaliti vremena dok je automobile bio užitak voziti, za razliku od današnjih kompjuteriziranih modela.

Uop?e ne sumnjamo da ?e interes, bez obzira na cijenu od 300.000 eura, biti golem. Zasad Lancia Delta Futurista krije brojne tehni?ke detalje, ali poznato je kako ?e 2-litreni turbobenzinski motor razvijati najmanje 330 KS, a masa automobila ?e biti manja od 1250 kilograma.

Sli?nu reinkarnaciju ve? smo vidjeli na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi kad je tvrtka Manifattura Automobili Torino predstavila reinkarniranu Laciju Stratos, koju su nazvali New Stratos i u nju ugurali vatrenih 550 KS.

reality girl next door gives bf handjob. read this post here mrleaked.net read this post hereomgbeeg.com