Ovo je novi BMW M3 sa 500 KS i pogonom 4×4

0
12

Da je novi BMW M3 ‘vruća roba’ najbolje ilustrira količina fotografija i informacija koji se plasiraju u javnost.

To je uvjerljivo najvažniji sportski model bavarskog proizvođača pa je svaki detalj izbrušen do savršenstva. Greška se ni u kakvom slučaju ne smije dogoditi. Novi BMW M3 mora od prvog trenutka postati referencom za ostale.

Ilustracije koje je objavio Tobias Büttner, a prenosi ih najveća zajednica fanova bavarskog proizvođača na svijetu Bimmerpost, na izvrstan način prikazuju gotov proizvod. Čak su i izvori bliski upravi BMW-a potvrdili kako je 99% to konačan izgled. I uistinu djeluje onako kako se od njega i očekuje. Moćno, a istodobno i elegantno.

Što se tiče tehničkih detalja, prema najnovijim informacijama, najsnažnija izvedba BMW-a Serije 3 G20 dolazit će u tri izvedbe. BMW M3 Pure imat će stražnji pogon i ručni 6-stupanjski mjenjač, dok će izvedbe Base i Competiton imati pogon na sve kotače xDrive i 8-stupanjski automatski mjenjač.

Svi će pod haubom donositi 3-litrenog rednog 6-cilindraša oznake S58, kakav se već ugrađuje u modele X3 M i X4 M. Pure će raspolagati sa 445 KS, Base sa 475, a Competition s okruglo 500 KS. Svi će biti opremljeni adaptivnim ovjesom, naplaci će biti u veličini od 18 do 20 cola, a Competition će standardno dolaziti s karbo-keramičkim diskovima, dok će se u slabijim izvedbama nuditi uz doplatu.