Novi stilovi iz BMW Lifestyle kolekcije

0
6

BMW Lifestyle predstavlja potpuno ažurirani proizvodni program za četiri od svojih dvanaest kolekcija. BMW Kolekcija (glavna BMW Lifestyle Kolekcija), BMW M Kolekcija, BMW i Kolekcija i BMW The Collection, dobile su temeljitu preobrazbu. Sve kolekcije ističu se vlastitim osobitim filozofijama i dizajnom, bojama i materijalima. Sve to znači da će klijenti moći pronaći pravu odjeću i dodatke za svaku prigodu.

BMW kolekcija – Moderni trendovi susreću bezvremenski dizajn.
BMW kolekcija, koja sadrži niz odjevnih predmeta i veliki izbor pribora i predmeta za prtljagu, spaja suvremene trendove i klasične elemente dizajna kako bi stvorila suvremeni i elegantni sportski izgled.

Trendi nijansa boje bakra i atraktivni grafički elementi inspirirani futurističkim dizajnom modela BMW Concept Car Vision Next 100 pružaju elegantne detalje. Na primjer, “Alive Geometry” konceptnog vozila se reproducira u taktilnoj konstrukciji BMW-ove termalne šalice (Thermal Mug) u visokokvalitetnom nehrđajućem čeliku, kao i u elegantnom utiskivanju na BMW bilježnicu (Notebook) i na unutarnjoj podlozi BMW muške Soft Down jakne visokog sjaja.

Nijansa boje bakra donosi dodatni, vrlo elegantan kontrast s većinom tamno plavih, sivih i bijelih predmeta. Diskretan sjenoviti ispis logotipa BMW-a na BMW ženskoj majici organskog pamuka i patentnim zatvaračima boje bakra BMW sportske jakne za žene pruža odjeći prepoznatljiv stil.

BMW M Kolekcija – Sportski izgled potaknut dinamikom i snagom.
Nasuprot tome, dominantne nijanse boja BMW M kolekcije su Black i Marina Bay Blue. Potonja je službena boja novog modela BMW M5 i dobila je ime po krugu utrke Formule 1 u Singapuru.

Upotrebom materijala visoke tehnologije kao što su karbon – koji se koristi za krov, stražnji spojler i vanjske retrovizore BMW-ovih modela M – i Makrolon™ polikarbonat, BMW M kolekcija pojačava svoju tvrdnju o elitnom sportskom podrijetlu.

To vrijedi ne samo za odjeću i dodatke – poput BMW M ženske sportske jakne, s karbonskom strukturom na kapuljači i dijelu leđa, te BMW M Rollerball kemijske olovke čiji poklopac ima originalnu BMW M5 boju karoserije – ali i za stavke prtljage u kolekciji. Oblik Makrolon™ polikarbonata BMW M Boardcase kovčega inspiriran je krovnim linijama BMW M automobila i nadopunjen je folijom za ispis s atraktivnim efektom izgleda od karbonskih vlakana u Marina Bay Blue boji i četiriju dvostrukih kotačića s BMW M5 dizajnom oboda.

BMW i Kolekcija.
Odjeća se ističe ne samo purističkim oblicima i nenametljivim bojama, već prije svega korištenjem osebujnih rezova i materijala učinkovitih resursa. Na primjer, BMW i ženska jakna od organskog pamuka ima asimetričan rez, visokokvalitetnu oblogu u elegantnoj kontrastnoj boji i sofisticirani detalj dizajna: gumbi su izrađeni od recikliranog papira.

BMW i majica za žene i muškarce ima i organski pamuk i ekološki prihvatljiv materijal od liocela TENCEL®, koji se proizvodi od održivog šumskog prirodnog drveta eukaliptusa i osigurava da majica bude iznimno meka na dodir.

Važnost očuvanja resursa i povećanja održive proizvodnje također je uzeta u obzir s dodacima u kolekciji. Na primjer, “Appleskin” – neobična veganska imitacija kože izrađena od jabučnih vlakana – koristi se za BMW i naprtnjaču. U međuvremenu, rubni ostaci preostali od proizvodnje sjedala za BMW i automobile se ingeniozno ponovno prerađuju za upotrebu u BMW i setu za kemijske olovke.

BMW The Collection.
Posebna značajka BMW Lifestyle portfelja je BMW The Collection. Inspirirana vrhunskim Individual elementima dizajna BMW-a serije 7 i opremljena “Smart Travel Features (značajkama pametnog putovanja)”, Kolekcija sadrži ekskluzivni izbor luksuznih dodataka i putnih predmeta, od kojih su mnogi razvijeni s dva vrlo vjerodostojna premium partnera: Montblanc i Horizn Studios.

Montblanc za BMW.
La Maison Montblanc – ambasadori za kulturu pisanja i snabdjevači majstorskih rukotvorina više od 110 godina – i BMW su svoje uspješno partnerstvo proširili u 2018. godini. Kolekcija sastavljena isključivo za BMW uključuje velike i male artikle izrađene od najfinije talijanske kože, Montblanc za BMW torbica za nalivpero, Montblanc za BMW torbica za kreditnu karticu i Montblanc za BMW tekstilna torba, te izvrsni instrumenti za pisanje, kao što je Montblanc za BMW Fountain nalivpero s ručno izrađenim 585/14 K zlatnim perom i platinastim krugovima.

Svi proizvodi u kolekciji dijele jedinstven Montblanc za BMW dizajn, koji je inspiraciju pronašao u tkanom izgledu prošiva sjedala u BMW-u serije 7 Individual – u obliku elegantnog utiskivanja u kožu ili tkalačkog uzorka royal-blue Jacquard podstave.

Horizn Studios za BMW.
Budući da luksuz također znači pružanje temeljito osmišljenih rješenja za sve digitaliziraniji svijet, BMW Lifestyle udružio se s međunarodnim putničkom markom Horizn Studios kako bi predstavio par modernih putničkih artikala: Horizn Studios za BMW Trolley i Horizn Studios za BMW Boardcase kovčege.

Osim tvrde konstrukcije izrađene od polikarbonata najčvršće klase, talijanske kože i jako tihih Hinomoto® 360° kotačića iz Japana u ekskluzivnom BMW dizajnu oboda, ova serija prtljage također privlači još jednom iznimno praktičnom značajkom: integrirani, promjenjivi prijenosni spremnik električne energije od 10.000 mAh i dva USB priključka.

Dva modela također će biti dodana u BMW Bikes kolekciju u 2018. Zahvaljujući inovativnom mehanizmu preklapanja i laganom aluminijskom okviru, novi i kompaktni BMW bicikl na sklapanje čini idealan gradski model za brze krugove oko grada.

U međuvremenu, novi BMW gradski skuter nudi još veću fleksibilnost u svakodnevnom radu sa svojim mehanizmom preklapanja, zaštitom od prskanja i osloncem za olakšano parkiranje.

BMW Lifestyle također privlači najmlađe korisnike ceste s dodatkom BMW dječjeg skutera (u nizu boja) BMW-ovoj kolekciji za djecu. BMW dječji skuter može se prilagoditi dobi i sposobnosti, zahvaljujući sjedalu i integriranoj ladici za manju djecu, ili s odvojivom stolicom i upravljačem podesive visine kao čisti skuter za veću djecu.

BMW Miniature postava također će dobiti niz novih modela u 2018. Povijesni automobili poput BMW M1 i BMW 507, uz zvijezde današnjice – kao što je BMW M6 Cabrio – osiguravaju da svaka pojedinost BMW Miniature izmami osmijehe na lica.
Miniature BMW Vision i Miniature BMW M6 GTLM John Baldessari dodaju dva vrlo posebna modela u kolekciju.

BMW Lifestyle kolekcija dostupna je od travnja 2018. na shop.bmw.com i kod odabranih BMW zastupnika.

Preporučene maloprodajne cijene proizvođača:
BMW Kolekcija dizajna termalne šalice: €39.90
BMW Kolekcija bilježnica, velikih: €19.90
BMW Kolekcija muške Soft Down jakne: €190.00
BMW Kolekcija ženske majice: €39.90
BMW Kolekcija ženske sportske jakne: €110.00
BMW M Sportska jakna, ženska: €130.00
BMW M Rollerball kemijska olovka: €120.00
BMW M Boardcase kovčeg: €240.00
BMW i Ženska jakna: €290.00
BMW i Ženska majica: €59.00
BMW i Muška majica: €59.00
BMW i Naprtnjača: €269.00
BMW i Set za kemijske olovke: €29.90
BMW Iconic Montblanc za BMW torbica za nalivpero: €175.00
BMW Iconic Montblanc za BMW torbica za kreditnu karticu: €110.00
BMW Iconic Montblanc za BMW tekstilna torba: €1,100.00
BMW Iconic Montblanc za BMW Fountain nalivpero: €550.00
BMW Iconic Horizn Studios za BMW Trolley kovčeg: €375.00
BMW Iconic Horizn Studios za BMW Boardcase kovčeg: €330.00
BMW Bicikl na sklapanje: €750.00
BMW Gradski skuter: €200.00
BMW Dječji skuter: €120.00
BMW Miniature M1: €99.00
BMW Miniature 507: €99.00
BMW Miniature M6 Cabrio: €89.00
BMW Miniature BMW Vision: €99.00
BMW Miniature BMW M6 GTLM John Baldessari: €200.00